Balkan Churches Forums
Balkan Churches Forums  

VeitteeGeoche
User

Fresh Boarder
graphgraph
Click here to see the profile of this user
ъоеръ оцб тйсей тг дбйъ  осав'  тйсей щеегй еотсд(йн) очцетй бйщшам - 2010/04/20 18:46 רציתי לשתף איתכם במשהו אשר עברתי אחרי הפיגוע בדולפינריום. במשך שנתיים לאחר הפיגוע, הרגשתי מדוכאת, חסרת שמחה, עייפה ומדוכדכת. בכל טיפול רפואי רגיל לא יכולתי להשתקם ולכן פניתי ל- עיסוי רפואי אלטרנטיבי. המליצו לי על מעסה מקצועי מ-Spa-Vip.co.il - עיסוי עד הבית, אשר מכיל עיסוי איורוודה מפנק במיוחד אשר גרם להתעוררות חושים תוך טיפול אחד בלבד. אין לי מילים לתאר את השינוי אותו עברתי, אפילו אחרי טיפול עיסוי שוודי ראשוני, הרגשתי נפלא, פיזרתי את השיער ויצאתי מה- מסאג' עם כח מחודש, שמחה ומוכנה להמשך.

עיסוי שוודי הוא עיסוי אשר כולל מוזיקה נעימה, נרות ומוזיקה נעימה. בהתחלת העיסוי יש מגע עדין מעל המגבת אחרי שחשפנו את הגוף מכף רגל ועד ראש. נמרח שמן חם מכף רגל ועד הראש, אח"כ תנועה מלטפת ועדינה מכף רגל ועד ראש ובחזרה. לאחר מספר תנועות מפנקות מתחיל הטיפול בצידו השני של הגוף, אחרי אותם תנועות על צידו השני מתחיל שילוב של לחיצות רפואיות כי הגוף התרגל למגע נעים ומרגיע ודבר זה גרם לשרירים להרפות במידה... כל זה בטיפול פרטי של מעסה מקצועי עד בית הלקוח!

אני לא האמנתי שדברים כאלו יכולים לקרות עד אשר חוויתי מסאג איורוודה ברמה כזאת, המעסה המקצועי הגיע עד לביתי עם מגע כלכך מפנק אשר לא תיארתי שיכול להיות. אני ממליצה בחום לכל אחד ואחת אשר חשבו על עיסוי רפואי, מסאז' או פינוק מטריף חושים באירוע אישי על Spa-VIP.co.il.
  | | The administrator has disabled public write access.

Topics Author Date
    thread link
ъоеръ оцб тйсей тг дбйъ  осав'  тйсей щеегй еотсд(йн) очцетй бйщшам
VeitteeGeoche 2010/04/20 18:46
Recommended Sites
Get the Flash Player to see this player.
Members
Main Menu
Home
Search
Balkan Churches News
We have 39 guests and 1 member online